Gurbetçi sürücü, biber gazıyla saldırdı

Çanakkale'de bir halk otobüsünün şoförü ile gurbetçi sürücü arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı. Gurbetçi, otobüs şoförüne biber gazı sıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirnilen bilgiye göre, Çanakkale'de şehir içinde meydana gelen yol verme tartışması kavgayla sonuçlandı. Alınan bilgiye göre, Çanakkale Belediyesi'ne ait halk otobüsü ile yabancı plakalı iki otomobilin sürücüsü, yol verme meselesi yüzünden sözlü olarak tartışmaya başladı. Çevredeki görgü tanıklarının ifadelerine göre, Avusturya plakalı aracın kimliği henüz belirlenemeyen sürücüsü, Demircioğlu Caddesi Belediye Kavşağı'nda aracından inerek, önce otobüs şoförü Akıl'ın yüzüne biber gazı sıktı. Otobüste bulunan 20 kadar vatandaşın etkilendiği biber gazını sıkan gurbetçi, aracına binerek kaçmaya başladı. İbrahim Bodur Lisesi yanından Troya Caddesi'ne kaçan gurbetçi, buradan da 116 Jandarma Kavşağı'na çıkarak izini kaybettirmeyi başardı. Emniyet birimleri kaçan gurbetçiye yönelik arama çalışmalarını sürdürürken, otobüs şoförü ve otobüste bulunan vatandaşlar da kendisinden şikayetçi oldu.

Biber gazlı saldırıya maruz kalan şoför Hasan Akıl, çevredeki vatandaşların yardımıyla yüzünü yıkadı ancak biber gazının etkisiyle uzun süre kendine gelemedi. Öte yandan otobüste bulunan yolcular, sürücülerin alkollü olduğunu iddia etti. Olay yerine gelen polisler, şoför ve yolcuların ifadelerine göre, kaçan araçların sürücülerini yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber